Басюк, Тетяна ПетрівнаКеранчук, Тетяна Львівна2020-10-062020-10-062018Басюк, Т. П. Економіка готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник / Т. П. Басюк, Т. Л. Керанчук. – Київ :НУХТ, 2018. – 360 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31908Розглянуто економіко-правові засади фунціонування підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу, теоретичні та практичні аспекти економіки готельних та ресторанних закладів. Викладено основи формування економічних ресурсів та управління ними в готелях та ресторанних закладах, описано методичні підходи щодо аналізу економічних параметрів їх діяльності, в тому числі фінансових результатів діяльності. Розглянуто основи стратегічного та поточного планування діяльносі підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу.otherекономікаготельно-ресторанний комплексбізнескафедра економіки і праваЕкономіка готельно-ресторанного бізнесуBook