Кузнєцова, Інга ВолодимирівнаГрабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія Іванівна2014-06-132014-06-132003Кузнєцова, І. В. Виробництво патоки із крохмалевмісної сировини / І. В. Кузнєцова, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва // Сборник научных статей : Научно-практическая конференция «Перспективные направления развития пищевой промышленности». – Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. – С. 88-90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15097В асортименті цукристих речовин, що широко використовуються у різних галузях харчової промисловості, особливе місце займають цукристі крохмалепродукти: глюкоза кристалічна, патоки різного вуглеводного складу, глюкозно-фруктозні сиропи. In the assortment of sugary substances widely used in various branches of the food industry, special place is occupied by sugary starch products: glucose crystalline, molasses of various carbohydrate composition, glucose-fructose syrups.uk-UKдослідженняпатокаполісахаридирозчиниферментикрохмалькафедра технології цукру і підготовки водиіnvestigationmolassepolysaccharidessolutionsenzymesstarchВиробництво патоки із крохмалевмісної сировиниArticle