Виробництво патоки із крохмалевмісної сировини - Кузнєцова, Інга Володимирівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна (My University, 2003)
В асортименті цукристих речовин, що широко використовуються у різних галузях харчової промисловості, особливе місце займають цукристі крохмалепродукти: глюкоза кристалічна, патоки різного вуглеводного складу, глюкозно-фруктозні сиропи. In the assortment of sugary substances widely used in various branches of the food industry, special place is occupied by sugary starch products: glucose crystalline, molasses of various carbohydrate composition, glucose-fructose syrups.
Keywords: дослідження; патока; полісахариди; розчини; ферменти; крохмаль; кафедра технології цукру і підготовки води; іnvestigation; molasse; polysaccharides; solutions; enzymes; starch