Оцінка якості та безпечності дитячих іграшок на ринку України - Єрмолаєва, Марина Віталіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Потенційна небезпека та низька якість іграшок, представлених на вітчизняному ринку - вражає. Більшість з них поступає в продаж без узгодження з боку Державної санітарно-епідеміологічної служби, не маючи відповідних документів, що підтверджують їх якість і безпечність. The potential danger and low quality toys presented in the domestic market - is impressive. Most of them coming on the market without approval by the State Sanitary and Epidemiological Service, without appropriate documents proving their quality and safety.
Keywords: дитячі іграшки; оцінка якості; безпечність; quality assessment; toys; safety; кафедра експертизи харчових продуктів