Вплив концентрованого планетарного випромінювання на фізико-хімічні показники питної води - Остапенко, Валентина Василівна; Антонюк, Тамара Миколаївна; Костюк, Іван Олексійович; Адаменко, Олег Андрійович; Костюк, Оксана Миколаївна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2004)
Протягом останніх років відбувається розвиток екологічно чистих технологій, заснованих на використанні планетарного неелектромагнітного випромінювання, яке надходить з об’єму Землі. Як технологічний чинник використовують потік концентрованого планетарного випромінювання. Over recent years is the development of clean technologies based on the use of global neelektromahnitnoho radiation, which comes from the volume of the Earth. As technological factor using concentrated stream of global radiation.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; екологія; випромінювання; харчова промисловість; питна вода; ecology; radiation; food; drinking water