Роль куратора у самовихованні та самореалізації студентів - Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2013)
Підтримка творчої самореалізації, творчого визначення в значній мірі залежить від куратора, який починаючи з першого курсу найдовше спілкується зі студентами академічної групи. Support for creative self, creativity definition largely depends on the curator that since the first year the longest communicates with students academic group.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; самовиховання; самореалізація; куратор; curator; self-fulfillment; self