Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчвих технологій: традиції та перспективи - Іванов, Сергій Віталійович; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2012)
На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розглянуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за напрямом 6. 140103 «Туризм» Based on analysis of current trends in the global tourism market is considered a model of training for wine tourism in the area of ​​specialization 6. 140103 "Tourism".
Keywords: винний туризм; перспективи; wine tourism; prospects; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра експертизи харчових продуктів