Дослідження теплопровідності пінополіуретану - Бурова‬, Зінаїда Андріївна; Воробйов, Леонід Йосипович; Декуша, Леонід Васильович; Мазуренко, Олександр Григорович; Довганюк, В. М. (My University, 2012)
Викладено результати досліджень на установці ИТ-7С теплопровідності зразків пінополіуретану «ELASTOPOR H» виробництва фірми ELASTOGRAN GmbH (BASF) у сухому стані, зволожених та зістарених вакуумуванням.
Keywords: теплопроводность; теплопровідність; thermal conductivity; пенополиуритан; пінополіуретан; polyurethane; BASF; кафедра електропостачання і енергоменеджменту