Проблеми наркоманії в Україні - Лобас, Анастасія; Казаков, Олександр Олексійович (My University, 2014)
Правдива й повна інформація про наслідки вживання наркотиків і вміння протистояти спокусі можуть стати своєрідним щепленням для підлітка, захистом від небезпеки. І робити це повинні насамперед батьки й педагоги.. The true and full information about the consequences of drug use and the ability to resist the temptation may be to inoculate teenager, protection from danger. And to do so must first parents and teachers.
Keywords: соціально-економічна ситуація; національна безпека; наркоманія; socio-economic situation; national security; addiction; кафедра гуманітарних дисциплін