Романів, Володимир ЯрославовичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаМатко, Світлана Василівна2021-06-252021-06-252020Романів, В. Я. Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви / В. Я. Романів Т. М., Левківська, С. В. Матко // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 20 листопада 2020 р., м. Чернігів. – Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2020. – С. 54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34636Проведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.барвникисікконцентруваннякаротинморкваcarrotsdyesjuiceconcentrationcaroteneкафедра технології консервуванняДослідження можливості виробництва натуральних барвників з морквиThesis