Особливості моделювання структури потоків в умовах безперервного віброекстрагування - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2018)
В роботі проаналізовано можливість практичного застосування математичних моделей структури гідродинамічних потоків, розроблених на основі традиційних типових: однопараметричної дифузійної, коміркових моделей: із застійними зонами, зворотними, байпасними та циркуляційними потоками та комбінованої моделі. The possibility of practical application of mathematical models of the structure of hydrodynamic flows developed on the basis of traditional typical: one-parameter diffusion, cellular models: with stagnant zones, reverse, bypass and circulation flows and a combined model, was analyzed.
Keywords: моделювання; екстрагування; гідродинаміка; modeling; extraction; hydrodynamics; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів