Управління витратами на підприємстві з метою підвищення конкурентоспроможності - Щербина, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
Розкрито залежність ефективності функціонування підприємства від системи управління витратами. Reveals the dependence of the efficiency of the enterprise cost management system.
Keywords: управління витратами; конкурентоспроможність; прибутковість; cost management; competitiveness; profitability; кафедра обліку і аудиту