Бачинська, Євгенія Володимирівна2024-07-112024-07-112024Бачинська, Є. В. Розробка нових видів морозива з гарбузово-яблучним пюре з впровадженням наукової розробки у цеху потужністю 8 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бачинська Євгенія Володимирівна ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2024. – 139 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43996ukмолокоморозиво пломбірморозиво вершковеморозиво щербетгарбузово-яблучне пюретехнологіятерміни зберіганнякафедра технології молока і молочних продуктівРозробка нових видів морозива з гарбузово-яблучним пюре з впровадженням наукової розробки у цеху потужністю 8 т готової продукції за змінуOther