Розроблення інноваційних технологій бісквітів на основі використання низькоглікемічних цукрів та цукрозамінників - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна (My University, 2016)
Було проведено комплекс досліджень по визначенню фізико-хімічних та технологічних показників якості цукрозамінників, встановлено їх вплив на утворення піноподібної структури бісквітного тіста та готових виробів. Визначено раціональні параметри тістоприготування та термооброблення бісквітів на основі мальтітолу, еритрітолу, ізомальтітолу. There were a set of studies to determine the physical, chemical and technological parameters as sugar replacers, found their influence on structure formation spumy sponge cake dough and finished products. It was determined rational parameters preparation of dough heat treatment and sponge cakes based on maltitol, erytritol, izomaltitol.
Keywords: низькоглікемічні цукри; цукрозамінники; бісквіти; технологія; low-glycaemic sugar; sugar replacers; sponge cakes; technology; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів