Нікітіна, Тетяна Андріївна2020-06-172020-06-172020Нікітіна, Т. А. Інновації як складова конкурентоспроможності готельного підприємства / Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19 - 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 133-134https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31496Досліджується підвищення конкурентопридатності готельного продукту за рахунок впровадження інноваційних готельних послуг і технологій обслуговування, які сприятимуть забезпеченню конкурентоспроможності готельного підприємства на ринку. Increasing the competitiveness of the hotel product through the introduction of innovative hotel services and service technologies that will help ensure the competitiveness of the hotel business in the market.ГотельінноваціяконкурентоспроможністьHotelinnovationcompetitivenessкафедра готельно-ресторанної справиІнновації як складова конкурентоспроможності готельного підприємстваThesis