Інновації як складова конкурентоспроможності готельного підприємства - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2020)
Досліджується підвищення конкурентопридатності готельного продукту за рахунок впровадження інноваційних готельних послуг і технологій обслуговування, які сприятимуть забезпеченню конкурентоспроможності готельного підприємства на ринку.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); конкурентоспроможність готелю; кафедра готельно-ресторанної справи