Особливості реалізації готової продукції та розрахунків з покупцями за умови надання знижок - Хилидизюк, Аліна; Скоморохова, Світлана Юріївна (My University, 2014)
Важливою передумовою ефективного функціонування підприємств є створення належним чином організованої системи інформаційного забезпечення при організації облікової роботи. Метою дослідження є обґрунтування теоретичних аспектів порядку ведення бухгалтерського обліку розрахунків з покупцями та замовниками при реалізації продукції та послуг зі знижкою, а також розробка відповідних пропозицій щодо удосконалення ведення даного напряму обліку. An important prerequisite for the effective functioning of the enterprise is to create a properly organized information system in the organization of your work. The study aims to study the theoretical aspects of accounting procedures settlements with buyers and customers with sales and services at a discount, and develop appropriate proposals for improving the driving direction of accounting.
Keywords: готова продукція; розрахунки; покупці; знижки; finished products; calculations; buyers; discounts; кафедра обліку і аудиту