Установка для розділення післяспиртової барди на рідку та тверду фази (Патент на корисну модель № 21122) - Яковець, Іван Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Михайлів, А. П.; Рудаков, Володимир Костянтинович; Сизько, Валерій Борисович; Кириленко, Роман Григорович; Корман, Владислав Адольфович (My University, 2006)
Корисна модель відноситься до пристроїв для відбору пресових фракцій. An useful model behaves to the devices for the selection of press factions.
Keywords: барабан; drum; шнек; регулюючий конус; regulative a cone; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства