Альтернативна продукція - ефективний напрям розвитку спиртової галузі України - Олійник, Світлана Іванівна; Cударіков, Віталій Володимирович; Тимошок, Кирило Юрійович; Рева, Олександр Сергійович (My University, 2018)
Cтворення альтернативної продукції на основі технічного спирту призведе до впровадження ресурсо- та енергозберігаючих технологій, стимулювання розвитку аграрного сектору та надходження коштів до бюджету. Creating alternative products based on technical alcohol will lead to the introduction of resource- and energy-saving technologies, stimulate the development of the agrarian sector and receive funds into the budget.
Keywords: спиртова галузь; spirit industry; технічний спирт; technical spirit; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства