Застосування фільтруючих матеріалів для очищення води від заліза і марганцю у виробництві алкогольних напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Палійчук, Захарій Вадимович (My University, 2024)
У сучасних умовах актуальним є застосування нових ефективних матеріалів, що забезпечують якісне очищення води. Проаналізовано застосування різних завантажень: Manganese Greensand, Quantum DMI-65, МФО 47, Pyrolox Regular, GAC PLUS, які використовують у системах водоочищення підприємств лікеро-горілчаної галузі під час перепідготовки та основних стадій очищення.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; водопідготовка; water treatment; знезалізнення; deironing; деманганація; demanganization