Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства - Хілініч, Є. Ю.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2010)
Розглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.
Keywords: здорове харчування; сухий молочний продукт (СМП) «Космол»; хлібобулочні вироби; healthy food; dry milk product (SMP) "cosmology"; bakery products; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів