Хілініч, Є. Ю.Фалендиш, Наталія ОлексіївнаІщенко, Тетяна Іванівна2013-11-182013-11-182010Хілініч, Є. Ю. Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства / Є. Ю. Хілініч, Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11434Розглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.uk-UKздорове харчуваннясухий молочний продукт (СМП) «Космол»хлібобулочні виробиhealthy fooddry milk product (SMP) "cosmology"bakery productsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарстваThesis