Дослідження процесу фільтрації в циліндричному фільтрі - Матвієнко, Володимир Ігорович; Кушнаренко, Павло Олександрович; Мартиненко, Михайло Антонович (My University, 2014)
Існує багато видів фільтрів, які використовуються для очищення рідини від осаду. Одним з таких являється патронний фільтр. Мова про нього піде дещо детальніше і буде показано, як за допомогою знань з вищої математики знайти об'єм витрат фільтрату в патронному фільтрі. There are many types of filters that are used for cleaning liquid from the precipitate. One of these is a cartridge filter. Talking about it will be a little more and show how to use the knowledge of higher mathematics to find the volume of filtrate costs in cartridge filters.
Keywords: циліндричний фільтр; патронний фільтр; фільтрація; cylindrical filter; cartridge filter; filtration; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.