Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаТимчук, Алла Вікторівна2018-04-262018-04-262017Овсієнко, К. В. Перспективні напрямки виробництва напівфабрикатів / К. В. Овсієнко, А. В. Тимчук // Молочная индустрия. – 2017. - № 4. – С. 16-20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27266Необхідність удосконалення асортименту молочної продукції визначає пошук і розвиток нових напрямків виробництва, які відповідають завданням поліпшення традиційних і створення інноваційних технологій з більш ефективним використанням сировини, підвищеною якістю напівфабрикатів і готової продукції та прийомами ресурсозбереження. The need to improve the range of dairy products determines the search for and development of new areas of production that meet the objectives of improving the traditional and the creation of innovative technologies with more efficient use of raw materials, increased quality of semi-finished products and finished products and methods of resource conservation.uk-UKнапівфабрикатисир кисломолочнийхарчові волокнабілкова основаsemi-finished productsalimentary fibercottage cheeseprotein baseкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективні напрямки виробництва напівфабрикатівArticle