Логвін, Володимир МатвійовичНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна2014-10-292014-10-292014Логвін, В. М. Співосадження при очищені соку карбонатом кальцію / В. М. Логвін, А. С. Мартинюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17785Очищення дифузійного соку карбонатом кальцію в подальшому позитивно впливає на якість готової продукції - цукру. Знання механізму очищення соку під час карбонізації дозволить підвищувати ефективність очищення соку карбонатом кальцію. Purification juice calcium carbonate further positive impact on the quality of the finished product - sugar. Knowledge of the mechanism clean juice with carbonation will increase cleaning efficiency juice calcium carbonate.otherкарбонат кальціюдифузійний сікспівосадженняcalcium carbonatediffusion juiceco-precipitationкафедра технології цукру і підготовки водиСпівосадження при очищенні соку карбонатом кальціюOther