Розвиток готельного господарства столичного регіону України - Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна (My University, 2012)
У статті розглянуто питання сучасного стану та перспектив розвитку готельного господарства м. Києва. The paper deals with the current state and prospects of development of the hotel industry in Kiev.
Keywords: готельний бізнес; готельне господарство; туризм; hospitality; hospitality management; tourism; кафедра готельно-ресторанної справи