Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович2013-12-242013-12-241967Сінат-Радченко, Д.Є. До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту / Д. Є. Сінат-Радченко // ХХХІІІ наукова конференція, присвячена 50-річчю Великої Жовтневої соціалістичної революції : тези доп.,КТІХП, травень 1967 р. – К.: Видавництво КДУ, 1967. - С. 115-116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12407Вивчено процес термостатування проб і кінетику розчинення цукру під впливом низькочастотних коливань, описано характеристики експериментальної установки і її можливості. The process temperature control of samples and kinetics of sugar under the influence of low-frequency oscillation characteristics of the experimental setup is described and its capabilities.кристалізаціяcrystallizationрозчинність сахарозиthe solubility of sucroseкафедра теплоенергетики та холодильної технікиДо технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продуктуThesis