До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович (My University, 1967)
Вивчено процес термостатування проб і кінетику розчинення цукру під впливом низькочастотних коливань, описано характеристики експериментальної установки і її можливості. The process temperature control of samples and kinetics of sugar under the influence of low-frequency oscillation characteristics of the experimental setup is described and its capabilities.
Keywords: кристалізація; crystallization; розчинність сахарози; the solubility of sucrose; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки