Конструювання насосних установок з використанням ежекційних насосів. Будова і принцип дії - Кулінченко, Віталій Романович (My University, 2012)
У пропонованих статтях розглядаються принципи і методики конструювання і проектування гідроструминних насосів різного типу і призначення.

Principles and methods of constructing and planning of ejector pumps of different type and setting are examined in the offered articles.

This article covers the principles and methods of construction and design of jet pumps of various types and purposes.
Keywords: струмінь; undulated; струя; насос; конструювання; ежекція; рідини; pump; constructing; ejector; liquidity; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв