"Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання - Фурманова, Юлія Петрівна; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2013)
Була розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; продукція спеціального призначення; гречані зерна; гречка; buckwheat; buckwheat grain; special purpose products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції