Фурманова, Юлія ПетрівнаШаповаленко, Олег Іванович2016-10-042016-10-042013Фурманова, Ю. П. "Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживання / Ю. П. Фурманова, О. І. Шаповаленко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 158-160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24305Була розроблена технологія виробництва харчового продукту - «легких» гречаних зерен. Шляхом нагрівання спеціально підготовленого зерна гречки у ЕМП НВЧ протягом кількох секунд було отримано продукт з гарними органолептичними показниками, готовий до вживання. Developed the technology of food production - "light" buckwheat grains. By heating the specially prepared buckwheat EMF in the microwave for a few seconds the product was received with good organoleptic characteristics, ready for use.uk-UKкафедра технології зберігання і переробки зернапродукція спеціального призначення"легкі" гречані зернагречкаbuckwheat"light" buckwheat grainspecial purpose productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції"Легкі" гречані зерна - новий продукт, готовий до вживанняOther