Войтенко, Олександра Борисівна2023-04-182023-04-182023Войтенко, О. Б. Розроблення рекомендацій з удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Грехем» для ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Борисівна Войтенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2023. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40231otherкафедра експертизи харчових продуктівсистема НАССРхліб житньо-пшеничнийядро насіння гарбузаРозроблення рекомендацій з удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Грехем» для ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ ISO 22000:2019Other