Фалендиш, Наталія Олексіївна2012-06-112012-06-111996Фалендиш, Н. О. Розробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01 / Фалендиш Наталія Олексіївна. – Київ : УДУХТ, 1996. – 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1283Автореферат дисертації. Проведені комплексні дослідження мікробіологічного стану і біотехнологічних властивостей дріжджів спиртових заводів, а також системний аналіз дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів. Розроблена раціональна схема використання дріжджів спиртових заводів в хлібопеченні, з метою отримання хлібобулочних виробів стабільної якості.Аuthor's abstract of dissertation. Сonducted comprehensive studies of microbiological and biotechnological properties of yeast alcohol plants and yeast systems analysis and specialized distilleries. Rational scheme of yeast distilleries in baking, in order to obtain stable quality baked goods.uk-UKборошномукаflourдріжджіферментативна активністьмолочнокислі бактеріїтістоклейковинабродінняхлібyeastenzyme activitysourmilk bacteriadoughglutenfermentationbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозробка хлібобулочних виробів з використанням хлібопекарських дріжджів спиртових заводів