Розробка бази знань експертної системи для оптимального керування утфельними вакуум-апаратами періодичної дії - Глущенко, Маргарита Сергіївна; Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2013)
В даній статті розглядається розробка бази знань експертної системи для оптимального керування утфельними вакуум-апаратами періодичної дії. База знань експертної системи складається з прецедентів, пошук яких проводиться в часових рядах технологічних змінних з використання топологічного аналізу. In present article examines the development of the knowledge base of an expert system for optimal management of the fillmass vacuum pans periodical action. The knowledge base of the expert system is create using the precedents, the search that conducted in the time series process variables using a topological analysis.
Keywords: прецедент; експертна система; топологічний аналіз; precedent; expert system; topological analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка