Координаційні властивості фосфорильованих пентадієнолів - Сімурова, Наталія Вячеславівна; Зінченко, Наталія Юріївна (My University, 2013)
Одержані єноли з фосфонільним угрупованням та β-дикарбонільним фрагментом. Показано, що вони є полідентантними лігандами. Вивчено комплексоутворення цих сполук з різними металами. Enols obtained with phosphonyl and β-dicarbonyl groups It has been shown that they are multidentate ligands. Studied their complexation with metal ions
Keywords: координаційні властивості; ЯМР-спектроскопія; пентадієноли; комплекси; coordination properties; NMR-Spectroscohy; pentadienols; complexes; кафедра харчової хімії