Micstructure of multicomponent in water inulin solusions - Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Rashevska, Tamara; Tasenko, Evgenia (My University, 2004)
Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.
Keywords: butter; inulin; microstructure; вершкове масло; інулін; мікроструктура; сливочное масло; инулин; микроструктура; кафедра технології молока і молочних продуктів