Gulyy, IvanUkrainets, AnatoliyRashevska, TamaraTasenko, Evgenia2013-07-052013-07-052004Micstructure of multicomponent in water inulin solusions / I. Gulyy, A. Ukrainets, T. Rashevska , E. Tasenko // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8938Studied formation of a microstructure of water solutions inulina, chicory, fructose and their mixes in a water phase. Досліджено формування мікроструктури водного розчину інуліну, цикорію, фруктози та їх суміші у водній фазі. Исследовано формирование микроструктуры водного раствора инулина, цикория, фруктозы та их смеси в водной фазе.enbutterinulinmicrostructureвершкове маслоінулінмікроструктурасливочное маслоинулинмикроструктуракафедра технології молока і молочних продуктівMicstructure of multicomponent in water inulin solusionsThesis