Отримання дифузійного соку високої якості – основна задача у виробництві цукру. - Хоменко, Микола Дмитрович (My University, 2019)
Якісна стружка забезпечує ефективну роботу дифузійних установок. Проведений аналіз якості стружки на цукрових заводах України. Розглянуто причини отримання неякісної бурякової стружки. Quality shavings ensure efficient operation of diffusion plants. The analysis of the quality of chips at the sugar factories of Ukraine. The reasons for getting low quality beet chips are considered.
Keywords: дифузійний сік; високоякісна стружка; інтенсифікація процесів; рекомендації виробничникам; diffusion juice; high quality chips; process intensification; recommendations to manufacturers