Хоменко, Микола Дмитрович2019-11-202019-11-202019Хоменко, М. Д. Отримання дифузійного соку високої якості – основна задача у виробництві цукру / М. Д. Хоменко // Науково-практичний центр цукробурякового виробництва. – 2019. - № 6 (24). – С. 4-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30287Якісна стружка забезпечує ефективну роботу дифузійних установок. Проведений аналіз якості стружки на цукрових заводах України. Розглянуто причини отримання неякісної бурякової стружки. Quality shavings ensure efficient operation of diffusion plants. The analysis of the quality of chips at the sugar factories of Ukraine. The reasons for getting low quality beet chips are considered.uk-UKдифузійний сіквисокоякісна стружкаінтенсифікація процесіврекомендації виробничникамdiffusion juicehigh quality chipsprocess intensificationrecommendations to manufacturersОтримання дифузійного соку високої якості – основна задача у виробництві цукру.Article