Хомічак, Любомир МихайловичПетриченко, Ігор БорисовичВиговський, Валерій ЮрійовичКалініченко, Олександр Миколайович2012-04-092012-04-092004Двоступенева І сатурація / Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, О. М. Калініченко // Цукор України. - 2004. - № 1-2. - С. 21-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/780Розглядаються переваги проведення процесу І сатурації у два ступеня над одноступеневою та описується два способи практичної реалізації цього процесу і результати їх експлуатації на цукрових заводах.Advantages of leadthrough of process are examined І saturation in two stages above single-stage and two methods of practical realization of this process and result of their exploitation are described on sugar-houses.otherдифузійний сікraw juiceсатураціякольоровістьsaturationhueкафедра технології цукру і підготовки водиДвоступенева І сатураціяArticle