Горб’як, Ольга ІгорівнаКамбулова, Юлія ВікторівнаКохан, Олена Олександрівна2025-01-152023Горб’як, О. Розроблення рецептури органічного зефіру на інвертному сиропі / О. Гороб’як, Ю. Камбулова, О. Кохан // Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник матеріалів VІІІ міжнародної науково-практичної конференції, 21 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 115-117https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46450Досліджена можливість виробництва зефіру зі статусом органічний при заміні патоки на органічний інвертний сироп. Встановлені основні параметри приготування інвертного сиропу на основі органічного цукру та вплив його використання на заміну традиційної патоки при виробництві зефіру на агарі. Встановлено, що показники якості розробленого зефіру наближаються до традиційного зефіру на патоці.The possibility of producing marshmallows with organic status by replacing molasses with organic invert syrup was investigated. The main parameters of preparing invert syrup based on organic sugar and the effect of its use on replacing traditional molasses in the production of marshmallows on agar were established. It was established that the quality indicators of the developed marshmallows are close to traditional marshmallows on molasses.ukорганічні кондитерські виробизефірінвертний сироппоказники якостікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівorganic confectionerymarshmallowinvert syrupquality indicatorsРозроблення рецептури органічного зефіру на інвертному сиропіThesishttps://orcid.org/0000-0001-7897-8533https://orcid.org/0000-0003-4582-0814