До питання про необхідність забезпечення інноваційного розвитку підприємств з виробництва спирту в Україні - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2011)
У даній роботі розглядаються питання щодо інноваційного розвитку підприємств з виробництва спирту в Україні.
Keywords: інноваційний розвиток спиртового виробництва; innovative development of alcohol production; кафедра фінансів