Пешук, Людмила ВасилівнаБудник, Ніна ВасилівнаХолодний, Л. П.2012-02-022012-02-022011Пешук, Л. В. Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти / Л. В. Пешук, Н. В. Будник, Л. П. Холодний // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2011. - № 27. – С. 393–399.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/171Досліджено жирнокислотний склад кісткової пасти, яка є потенційним джерелом органічного кальцію в технології виробництва варених ковбасних виробів. Встановлено зміну кислотного та пероксидного чисел у процесі зберігання пасти за різних температурних режимів. За результатами досліджень доведено можливість використання кісткової пасти в харчових технологіях. Investigated fatty acid composition of bone paste, which is the potential source of organic calcium in the production technology of cooked sausage yourobiv. Acid and change established peroxidation numbers in the preservationing feed at different temperature regimes. According to research in manuf possibility of using bone paste in food technology.uk-UKкісткова пастаbone pasteжирнокислотний складfatty acid compositionperoxide and acid numberпероксидне та кислотне числакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової пасти