Немерована, Яна Русланівна2024-09-102024-09-102024Немерована, Я. Р. Порівняльна оцінка якості хлібопекарських пресованих дріжджів вітчизняних виробників з впровадженням розроблених рекомендацій до використання при технічному переоснащенні цеху №1 ТОВ «Столичний пекарний дім» у м. Київ : 181 Харчові технології / Немерована Яна Русланівна ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2024. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44852ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб Столичнийхліб Сімейнийбатон Ниваздобна булочка Галицькатунельна пічротаційна пічПорівняльна оцінка якості хлібопекарських пресованих дріжджів вітчизняних виробників з впровадженням розроблених рекомендацій до використання при технічному переоснащенні цеху №1 ТОВ «Столичний пекарний дім» у м. КиївOther