Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПасічний, Василь МиколайовичЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаЯценко, Ольга ВолодимирівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2019-07-162019-07-162018Перспективи використання ізоляту горохового протеїну у технології масляних паст / О. В. Кочубей-Литвиненко, В. М. Пасічний, Н. М. Ющенко, О. В. Яценко, У. Г. Кузьмик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. – К. : НУХТ, 2018. – С. 148–149https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30006uk-UKмасляні пастиoil pasteгороховий протеїнpea proteinкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання ізоляту горохового протеїну у технології масляних пастArticle