Екологічно чистий натуральний барвник - Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Опанасюк, Тетяна Іванівна; Резвіна, Лариса Миколаївна (My University, 2001)
Наведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника.
Keywords: харчовий барвник; спосіб; морква; β-каротин; харчова промисловість; пищевой краситель; способ; морковь; пищевая промышленность; food colorant; technology; carrots; β-carotene; food industry; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства