Ковальчук, Володимир ПетровичОлійник, Світлана ІванівнаОпанасюк, Тетяна ІванівнаРезвіна, Лариса Миколаївна2013-10-252013-10-252001Екологічно чистий натуральний барвник / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасюк, Л. М. Резвіна // Харчова і переробна промисловість. – 2001. - № 7. - С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10700Наведено переваги застосування натуральних харчових барвників із рослинної сировини, спосіб одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого натурального харчового концентрованого барвника.otherхарчовий барвникспосібморкваβ-каротинхарчова промисловістьпищевой красительспособморковьпищевая промышленностьfood coloranttechnologycarrotsβ-carotenefood industryкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЕкологічно чистий натуральний барвникArticle