Інноваційні технології здобного печива з підвищеною харчовою цінністю - Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2015)
Застосування борошна з вівсяного солоду та гуміарабіка «Fibregum ™» доцільно використовувати для поліпшення органолептичних показників якості здобного печива, підвищення його харчової та біологічної цінності, зниження калорійності.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; гуміарабік; борошно вівсяне; здобне печиво