Махинько, Людмила ВасилівнаМельничук, Петро ДмитровичРомановський, Іван ЯкимовичКовбаса, Володимир МиколайовичМахинько, Валерій МиколайовичЖитнецький, Ігор Володимирович2012-06-072012-06-072008Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної екструзії з метою контролю якості / Л. В. Махинько, П. Д. Мельничук, І. Я. Романовський, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1224В статті розглянуто новий електрофізичний експрес-метод оцінки якості жирової складової начинок для продуктів високотемпературної коекструзії (подушечок з начинкою) в процесі зберігання. Досліджено взаємозв'язок діелектричної проникності продукту з кислотним та перекисним числами його жирової складової.In the article the new electro-physical expressmethod of estimation of quality of fatty constituent of fillings is considered for the products of high temperature coextrusion (pillows with filling) in the process of storage. Investigation intercommunication of inductively of product with acid and by the peroxide numbers of his fatty constituent.uk-UKвисокотемпературна коекструзіяhigh temperature coextrusionначинкаелектрофізичні властивостітермін зберіганняfillingelectrophysical propertiesperiod of storageкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра фізикиДослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної коекструзії з метою контролю їхньої якості