Еволюція поняття організаційний розвиток підприємства - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2010)
У статті розглянуто еволюцію поняття організаційний розвиток підприємства. Проаналізовано, виділено та систематизовано існуючі концепції поняття організаційний розвиток.
Keywords: розвиток; стратегія розвитку; організація; організаційний розвиток; развитие; стратегия развития; организация; организационное развитие; development; development strategy; organization; organizational development; кафедра економіки праці та менеджменту