Виявлення флікер-шуму в динамічних змінних технологічного процесу дефекосатурації - Заїка, Володимир Іванович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2011)
Надано результати дослідження динамічних даних технологічного процесу дефекосатурації, як складної системи. За результами дослідження зроблено висновки про можливість виявлення флікер-шуму системи для якісної оцінки її внутрішньої структури та змін у структурі. Запропоновано методику дослідження та аналізу данних. Given the results of the study of dynamic process data defecto-saturation as a complex system. According to a study done conclusions about the possibility of determining the flicker-noise of the system for qualitative assessment of its internal structure and changes in the structure. Proposed research methods and data analysis.
Keywords: флікер-шум; автоматизація; технологічний процес дефекосатурації; flicker noise; automation; process defecto-saturation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка