Кошова, Валентина МиколаївнаСалтанюк, В. М.Терлецька, Віта Альбертівна2012-03-272012-03-272012Кошова В. М. Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/552Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилась вода після водопідготвоки.The primary objective of this research work was to compare physical and chemical composition of three types of water with claiming to water which is utillized in brewing. For research the standards of drinking-water were taken from city plumbing, artesian mining hole and existing on an enterprise plumbing. Water appeared the best after water preparation.otherзагальна жорсткістьмутністьзалишкова лужністьпивоводопідготовкакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівgeneral inflexibilityturbidityremaining schelochnost'beerwater treatmentкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВизначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пива