Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2018-06-062018-06-062017Лисий, О. В. Натуральна основа для киселю швидкого приготування / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. – Том 23, № 4 – С. 215-222.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27574Наведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. The article presents the results of studies of formulations of instant cooking food concentrates of kissel enriched with biologically active substances.uk-UKхарчоконцентраткисільмодифікований крохмальреологіяфруктові порошкиfood concentratekisselmodified starchfruit powderrheologyкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиНатуральна основа для киселю швидкого приготуванняArticle