Зінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаДжулай, В. В.2012-12-172012-12-172010Копиленко, А. В. Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. В. Джулай // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 76-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2010. - Ч. 2. - С. 156.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4388Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу та показники якості грибних напівфабрикатів. The influence of hydrothermal treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition and parameters of quality ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.uk-UKхарчоконцентратиfood concentratesгрибинапівфабрикатигідротермічне обробленняmushroomsready-to-cook productshydrothermal treatmentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибівThesis