Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Джулай, В. В. (My University, 2010)
Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу та показники якості грибних напівфабрикатів. The influence of hydrothermal treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition and parameters of quality ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
Keywords: харчоконцентрати; food concentrates; гриби; напівфабрикати; гідротермічне оброблення; mushrooms; ready-to-cook products; hydrothermal treatment; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів