Брендинг як маркетинговий інструмент підприємства - Грущенко, Альвіна Віталіївна; Соловйова, Юлія Євгеніївна (My University, 2019)
У тезах доповідей авторами був розглянутий імідж ТМ „Наша Ряба”. Наголошується, що не кожна торгова марка може повноцінно вважатися брендом. А лише та, що пов’язується з її якісними характеристиками, зачіпає емоційну сферу людини, створює асоціативний ланцюг. За допомогою конкретних елементів був проаналізований фірмовий стиль підприємства харчової індустрії та виокремлені складові успішного брендування продукції ТМ „Наша Ряба”
Keywords: кафедра маркетингу; рекламна діяльність; маркетингова стратегія; харчова промисловість; бренд; брендинг; фірмовий стиль; імідж; advertising activities; marketing strategy; food industry; brand; branding; corporate identity; image