Сімахіна, Галина ОлександрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-10-212014-10-212014Сімахіна, Г. О. Кафедра технології оздоровчих продуктів у формуванні індустрії здорового харчування / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17520Важливою тенденцією у розвитку сучасної харчової промисловості є встановлена науковцями Національного університету харчових технологій та інших організацій можливість надати практично всім традиційним харчовим продуктам оздоровчих, профілактичних, лікувальних властивостей, завдяки використанню новітніх технологій перероблення сільськогосподарської та лікарської сировини, а також збагачення біологічно активними інгредієнтами харчових продуктів. An important trend in the development of modern food industry is established scientists of the National University of Food Technology and other organizations able to provide almost all the traditional foods of health, preventive and curative properties, through the use of new technologies and medical processing of agricultural raw materials and enrichment of bioactive food ingredients.otherоздоровчі продуктиіндустрії здорового харчуваннятехнологіїhealth productshealthy food industrytechnologyкафедра технології оздоровчих продуктівКафедра технології оздоровчих продуктів у формуванні індустрії здорового харчуванняOther