Формування патріотизму студентів при викладанні дисципліни «опір матеріалів» - Залужна, К. І.; Башта, Анатолий Владимирович (My University, 2002)
Aвторами підкреслюється важливість формування патріотизму, почуття національної гідності у студентської молоді у процесі викладання інженерних та технічних дисциплін на прикладах результатів діяльності видатних вчених України, їх наукових відкриттів і досягнень, реальних конструкцій, апаратів та винаходів.
Keywords: патріотизм; національна гідність; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки