Класифікація маркетингових цінових стратегій - Кучинська, Дар'я В.; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто сутність маркетингових цінових стратегій, розроблено класифікацію цінових стратегій та запропоновано рекомендації щодо їх вибору в конкретних ринкових ситуаціях.

The research outlines the core of the marketing price strategies on the modern markets. It is developed the classification of price strategies and recommendations for choosing some strategies in specific market situations.
Keywords: цінова психологія; price psychology; ціноутворення; маркетингова цінова стратегія; цінові лінії; знижки; цінова дискримінація; pricing; marketing price strategy; price lines; discounts; price discrimination; кафедра маркетингу